עיצוב בית בדרך החורש - ירושלים

תמונות

תיאור

הבית היה חשוך סגור ועל אף גודלו הרגיש קטן, הלקוחות ביקשו ליצור בבית אווירה נעימה ומוארת 

וניצול נכון של החלל. 

בעבודתי היה לי חשוב להכניס לבית תחושות של חופש ופתיחות, ולחלוטין שאבתי השראה מהיער הסמוך 

לכן החלטתי להגדיל את החלונות ולהפנות כמה שיותר חללים לכיוון היער.

והתוצאה היתה עוצרת נשימה:

חדר השינה – כדי ליצור תחושת מרחב ורוגע החלפתי את הקיר בחזית הבית הפונה לנוף  בדלתות זכוכית גדולות, הרחבתי את חדר השינה ושיניתי את מיקום חדר הרחצה הצמוד כך שיפנה לנוף. 

חדר השינה הפך רומנטי וקסום ויער רמות נצפה מכל פינה בו, כולל מחדר הרחצה.

במהלך התכנון זיהיתי חלל לא מנוצל באיזור עלית הגג וע”י תכנון נכון ויצירת 2 מפלסים הלקוחות הרוויחו חדר עבודה וחדר ארונות יפהפיים ונוחים לשימוש שלא היו חלק מהתכנון המקורי שלהם. 

בחרתי חיפוי פרקט עץ כדי לקבל תחושת חמימות בחדר.

עיצבתי תקרה מרחפת עם תאורה נסתרת לאווירה ותאורה משולבת בגבס 

בחרתי וילונות שקופים ועדינים להוספת אווירה רומנטית.

תכננתי שידת איפור עם מגירות מחולקות לתאים כדי למקסם את תכולת המגירה וכדי שהכל יהיה מסודר.

התוצאה הסופית חדר מרווח מואר עם נוף שנראה מכל כיוון בחדר אווירה רומנטית ונעימה חדר ארונות מתוכנן עד לפרטים הקטנים ופינת עבודה נעימה.

לשיחת ייעוץ חינם השאירו פרטים

עיצוב בית בדרך החורש - ירושלים

סגירת תפריט

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/yvonne/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/yvonne/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111