עיצוב בית בקטמון - ירושלים

תיאור

לקוחות שגרים בדירה ירושלמית בפאתי עמק רפאים.

ומאוד אוהבים את המיקום של הבית אבל לא אוהבים את התכנון שלו שנוצר  כתוצאה מתוספות שנוספו לבית עם השנים בחלק הקדמי והאחורי.

הדבר הראשון שהחלטתי לעשות היה להפוך את החלל הציבורי של הבית לחלל פתוח 

כדי לעשות זאת תכננתי מהפך.

 את החדר שהיה בכניסה העברתי לחלק האחורי של הבית.

את הקיר העבה(שהיה קיר חיצוני לפני התוספת). הורדתי בעזרת תכנון של מהנדס

הפכתי את החלל לחלל אחד פתוח ומרווח.

שיניתי את מיקום המטבח ומקמתי אותו ליד 2 חלונות לקבלת אור ואוויר.

במטבח עיצבתי אי גדול שמצד אחד משרת את המטבח ומצד שני משמש פינת התכנסות משפחתית. את האי הדגשתי עם תאורה ייחודית.

עיצבתי גוף תאורה מיוחד בסלון מפסי לד שתוחם את הסלון מצד אחד ומדבר בשפה העיצובית של המזנון. 

הוספתי תאורה במסדרון שמתחילה בתקרה ויורדת גם לקיר.

את המסדרון הרחב הקטנתי מעט לטובת הגדלת החדרים.

בחדר הרחצה של ההורים ניצלתי את השטח בצורה נכונה והגדלתי למקסימום את השטח.

עיצבתי את הבית בסגנון מודרני תוך שמירה על תחושת ביתיות נעימה.

לשיחת ייעוץ חינם השאירו פרטים

עיצוב בית בדרך החורש - ירושלים

סגירת תפריט